make p:rem

Make p:rem er et fremtredende merke fra Sør-Korea, kjent for sin filosofi om å skape multifunksjonelle skjønnhetsprodukter. Inspirert av det nordiske konseptet "lagom", som betyr "akkurat passe mengde", streber make p:rem etter å tilby enkel og effektiv hudpleie som passer for alle hudtyper. Merkets produkter er kjennetegnet ved høykvalitets ingredienser og innovativ teknologi for å tilby førsteklasses hudpleie.

Naturlig kraftfulle ingredienser fra Nord-Europa

Alle produkter inneholder ingredienser som kommer fra planter i Nord-Europa, inkludert verdens første stamceller fra nordiske bær som har blitt utviklet i samarbeid med VTT, et offentlig forskningssenter i Finland. Disse ingrediensene er rike på vitamin C og tilbyr utmerkede antioksidant, anti-inflammatoriske, og fuktighetsgivende egenskaper. Produktene inneholder også ekstrakter fra torvmose som er bra for fuktighet og anti-aging, samt bjørkesaft som effektivt hydrerer takket være sine aminosyrer og sukkerarter.

Hva gjør make p:rem spesielt?

Effektivitet og ingredienser

Make p:rem skiller seg ut med sin evne til å kombinere høykvalitets ingredienser med avansert teknologi, noe som resulterer i effektive skjønnhetsprodukter som passer for alle hudtyper. Merket bruker ingredienser som arktisk bringebærekstrakt, bjørkesaft fra Finland, og torvvann fra Danmark, noe som gir dyp næring og fuktighet til huden. I tillegg er ingrediensene støttet av make p:rems patenterte Micro Trans Moisture Technology, som forbedrer penetreringen dypt inn i huden.

Tilpasset for sensitiv hud

For de med sensitiv hud tilbyr make p:rem Safe Me-linjen, utviklet spesielt for å roe irritasjon, redusere kviser og redusere rødhet med milde ingredienser. Denne linjen foreslår en enkel hudpleierutine som starter med Safe Me Relief Moisture Cleansing Foam, etterfulgt av Safe Me Relief Essence Toner, som begge inneholder beroligende ingredienser som glyserin, bringebær, kokosnøtt og lavendelekstrakt.

Solkrem for enhver hudtype

Dens UV Defense Me-serie inkluderer seks forskjellige typer solbeskyttelse tilpasset for forskjellige hudtyper. Fra den prisbelønte UV Defense Me. Blue Ray Sun Fluid SPF50+ PA++++, som er egnet for alle hudtyper, til UV Defense Me. Blue Ray Sun Gel SPF50+ PA++++, ideell for fet eller kombinert hud med sin lette gelkonsistens som absorberes raskt uten å etterlate en klissete følelse.

Oppdag make p:rem – Nøkkelen til enkel og innovativ hudpleie

Enten du er på utkikk etter en daglig hudpleierutine som er både enkel og effektiv, eller hvis du ønsker å utforske de nyeste innovasjonene innen koreansk hudpleie, har make p:rem produktene for deg. Utforsk vårt utvalg av make p:rem produkter og la huden din oppleve fordelene med ren, effektiv og balansert hudpleie.